Maison Charles

Vytisknout recept
Hlasů: 0
Hodnocení: 0
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Hlasů: 0
Hodnocení: 0
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Pokyny
  1. Jemně rozdrtíme dva výhonky máty v míchací sklenici a zalijeme rumem, necháme 20 minut odstát
  2. Ostrým nožem nasekáme na jemno pár lístků máty (střední žílu a řapík vyhodíme)
  3. Trošku sekané máty smícháme s krystalovým cukrem a vyrobíme si tak základ pro mátovo-cukrovou krustu
  4. Po okraji sklenice přejedeme limetkovou slupkou a pak okraj pomoříme do mátovo-cukrového základu a necháme chvíli cukr přilnout na sklo
  5. Do šejkru vsypeme sklenici ledové tříště, přidáme rum, ve kterém vyluhovala máta a limetkovou šťávu s cukrovým sirupem
  6. Důkladně protřeseme a přecedíme do sklenice s mátovo-cukrovou krustou
  7. Ozdobíme špetkou sekané máty.
Sdílet tento recept