Bourbon sour

Vytisknout recept
Hlasů: 0
Hodnocení: 0
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Suroviny
Suroviny
Hlasů: 0
Hodnocení: 0
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Pokyny
  1. Do šejkru s rozdrceným ledem nalijeme bourbon, koňak, curacao, citrónovou šťávu a střik angostury bittrs
  2. Důkladně protřepeme a přes sítko nalijeme do sklenice na šumivé víno
  3. Zdobíme meduňkou.
Poznámky k receptu

Angostura bitters – hořký likér. Jedná se o aromatický přípravek určený k dochucení míchaných nápojů, je to nezbytná přísada mnohých koktejlů. Angostura Bitter je lihovina s nízkým obsahem cukru; intenzivní tmavočervená barva, výrazná vůně a rozvinutá hořkost, která odnímá nežádoucí sladkost a zvýrazňuje chuť. Používá se jako barvící, aromatizující a ochucující součást míšených nápojů. Pochází z Venezuela, nyní Trinidad. Byla založená roku 1824. Vyrábí se podle v tajnosti udržované receptury macerací kůry skořice, kakaových bobů a dalších ...

Sdílet tento recept

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *