Suroviny
Varianta I
Varianta II
Pokyny
Varianta I
  1. Spodní část šejkru naplníme do poloviny ledem, skleničku na nápoj do dvou třetin
  2. Šejkr vyfrapujeme (vychladíme ledem), slijeme vodu přes sítko
  3. Odměříme a nalijeme všechny suroviny kromě sodovky
  4. Směs chvíli v šejkru protřeseme a nakonec nalijeme přes sítko do sklenice s ledem, ze které jsme také odstranili vodu
  5. Dolijeme sodovkou
  6. Opatrně promícháme celý nápoj
  7. Zdobíme citrónovými plátky, koktejlovou třešní a mátou.
Varianta II
  1. Všechny ingredience nalijeme do shakeru s kostkami ledu a dobře protřepeme
  2. Scedíme do sklenice typu Highball Glass s ledem
  3. Někdy bývá podáván i ve sklenicích typu Hurricane Glass
  4. Zdobí se ananasem a třešničkou
Poznámky k receptu

Cukrový sirup připravíme tak, že svaříme stejný díl cukru krystal a vody, sebereme pěnu a necháme vychladit. 1 střik se rozumí cca 0,1-0,25 cl.